linkbuilding

professionele linkbuilding

SEO, linkbuilding, startpagina, automatisch links plaatsen

linkbuilding

linkbuilding met startpagina's
Met onze tool plaats je backlinks op een wijze die sterke linkbuilding garandeert.

Waar vergelijkbare tools gemiddeld 100 Dollar per maand vragen is deze linkbuilding tool met slechts 119 Euro per jaar de beste optie.

Geen PBN

PBN staat voor Privé Blog Netwerk. Al werkt het goed is niet iedereen hier blij mee.

Met een PBN tool plaats je automatisch links op websites die in eigen beheer zijn. Je kan je voorstellen dat al die hosting pakketten de nodige kosten met zich meebrengen die naar de klant worden doorberekend.

De startpagina blaster maakt gebruik van uitgekookte startpagina's. Dat startpagina script geven we gratis weg. De nieuwe eigenaar heeft een prachtige website waar hij of zij niks aan hoeft te doen.

Linkbuilders als jij maken graag gebruik van dit soort link plekken. En met recht natuurlijk, daarom maken we iets moois van door ons aangemaakte startpagina dochter.

Automatiseren

Automatische linkbuilding? Dat bespaart veel tijd.

Of je nu zelf voor je linkbuilding zorgt of je laat onze linkbuilding tool het zware werk opknappen. Het verschil is veel tijd en een beter resultaat.

Met alle hoop op zegen emails versturen om een gratis backlink te verkrijgen? Misschien diep in de portemonnee duiken om te betalen voor links? Waarom?

Linkbuilding tool weet alles te automatiseren. Waar jij een jaar voor nodig hebt, doet de linkbuilding tool binnen 1 dag.

Tier Linkbuilding

Verreweg de beste linkbuild techniek is tier linkbuilding hierdoor stapelen backlinks elkaar op waardoor autoriteit bij elkaar wordt opgeteld en uiteindelijk bij de mainsite uitkomt.

Backlinks plaatsen Vs Linkbuilding

Als we spreken over linkbuilding is dit heel iets anders dan backlinks plaatsen.

De kunst van goede linkbuilding is dat de pagina's waar jouw backlinks op staan ook zijn voorzien van de nodige backlinks.

Zorg er voor dat alle pagina's die je aanmaakt zijn voorzien van ruim content. Dit zorgt ervoor dat de zoekmachine de pagina op waarde weet te schatten.

De backlink titel is van belang, deze draagt de zoekterm waar je mee wilt ranken.

White Hat

De meeste SEO experts bieden white hat aan voor een langdurig profijt.

In de regel is zelf voor backlinks zorgen geen white hat. Je zou eigenlijk je website zo goed mogelijk moeten maken dat er op een natuurlijke manier mensen vrijwillig naar jouw website linken.

Dat is leuk bedacht van Google, maar de praktijk zegt dat hoofdzakelijk en bijna uitsluitend de grootste websites van gratis backlinks genieten.

Om niet achter te blijven zijn we wel genoodzaakt om zelf voor linkbuilding te zorgen. Het is dan niet helemaal white meer, dan maar een klein beetje grijs zodat het opschiet.

SEO linkbuilding

seo linkbuilding
Elke SEO kan niet zonder gedegen linkbuilding. Je kan jouw linkbuilding laten doen of er goedkoop en vakkundig zelf voor zorgen.

Linkbuilding zorgt voor een verhoogde authority door linkjuice. Dat klinkt ingewikkeld, maar het is niet meer dat er kracht vanaf een andere website naar de jouwe 'stroomt'.

Authority

Doordat jouw backlinks ook voorzien zijn van backlinks verhoog je de autoriteit waardoor een hogere linkjuice ontstaat.

Dit is niet alleen wat authority verhogend is. Al je aangemaakte pagina's willen graag content met zich meedragen en het liefst ook een afbeelding.

Wat is authority?

Authority wordt aangeduid in DA (Domain Authority) deze wordt aangeboden door Ahrefs of door DR (Domain Rating) van MOZ.

De basis om te weten is dat het niet meer dan een getalletje is. 1 Is het laagst en 100 het hoogst. Hoe hoger de autoriteit des te waardevoller je backlink is.